Εγκεκριμένη επένδυση επιδοτούμενη Ξενοδοχειακής μονάδας στο Λουτράκι Αριδαίας

ForΠώληση Μέγεθος:7000
1500000

Πωλείται εγκεκριμένη επένδυση επιδοτούμενη με 2.000.000€ Ξενοδοχειακής μονάδας.

Υπάρχει ακίνητο 7 στρέμ. με γεώτρηση άδειες και διαμόρφωση γηπέδου υλοποιημένη.

Η όλη επένδυση έχει συνολικό προϋπολογισμό 5.500.000€.

Η επιδότηση είναι 2.000.000€

Τιμή πώλησης για το 30% της επένδυσης 1.500.000€

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει την 1η ή την 2η περίπτωση

Εχει μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας πάνω στο δρόμο για τα λουτρά Πόζαρ και μισή ώρα από το χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν και τον Άγιο Αθανάσιο.

Είναι δυναμικότητας 75 κλινών, είναι 2.000 τ.μ σε 2 κτίρια συνδεδεμένα. Έχει 700 τ.μ ειδικές θεραπείες ΦΕΚ, σάουνα, χαμάμ, spa, με άφθονο δικό του νερό, πισίνα εσωτερική και εξωτερικές Ολυμπιακών διαστάσεων

Το Λουτράκι Αριδαίας είναι είναι γραφικό χωριό του νομού Πέλλας που είναι δημοφιλές για τα ιαματικά λουτρά του (Λουτρά Πόζαρ) και αποτελεί έναν ξεχωριστό ορεινό προορισμό για διακοπές. Απέχει 13χλμ. από την Αριδαία, 20χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν και 100χλμ. από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι επισκέπτες, στο χωριό μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ιαματικές ιδιότητες των νερών αλλά και να συνδυάσουν υπαίθριες δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή όπως ski στο Καϊμακτσαλάν, ορειβασία, αναρρίχηση, caving αλλά και περιπάτους στο φαράγγι των Λουτρών και στα μονοπάτια της ευρύτερης περιοχής.

Στο Λουτράκι Αριδαίας τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναπτύσσεται ο αγροτοτουρισμός, με αποτέλεσμα να κατασκευαστούν πολλοί ξενώνες που φιλοξενούν ένα μεγάλο αριθμό επισκπετών και προσφέρουν πολύ καλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής. Στην περιοχή υπάρχουν επίσης ταβέρνες, καφενεία, μπαρ, καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης
κα. για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Τα ιαματικά νερά Λουτρακίου ή Λουτρά Πόζαρ
Τα νερά πηγάζουν από ένα τεράστιο βάθος, μέσα από πετρώματα και βράχους και είναι εμπλουτισμένα με μεταλλικά συστατικά όπως νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, θείο, σίδηρο, ράδιο, ιώδιο και αέρια όπως διοξείδιο του άνθρακα, υδρόθειο, άζωτο, οξυγόνο και υδρογόνο. Τα ιαματικά λουτρά είναι θερμά με θερμοκρασία περίπου 37°C και προσφέρονται για εξωτερική χρήση στις πισίνες της Λουτρόπολης και για Ποσιθεραπεία από τους κρουνούς που υπάρχουν.

Η Λουτροθεραπεία ενδείκνυται για παθήσεις όπως Ρευματισμούς, Νευρικές-Δερματολογικές-Γυναικολογικές, Αρθροπάθειες, Ισχιαλγίες, Βρογχίτιδες, αλλά και παθήσεις του Κυκλοφορικού και Αναπνευστικού συστήματος.

Η Ποσιθεραπεία ενδείκνυται για παθήσεις Νεφρών, Χολής, Ήπατος, Ουροποιητικού, Πεπτικού και Κυκλοφορικού, συστήματος για χρόνιες Κολίτιδες, Γαστρίτιδες, Χολοκυστίτιδες και Έλκη.

Κατά το διάστημα της θερινής περιόδου και μέχρι τέλος Οκτωβρίου η Λουτρόπολη κατακλύζεται από ηλικιωμένους που επισκέπτονται την περιοχή για θεραπευτικούς λόγους. Κατά τη χειμερινή όμως περίοδο επισκέπτονται την περιοχή κυρίως νέοι επισκέπτες οι οποίοι συνδυάζουν τα ιαματικά μπάνια με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Στην περιοχή, εκτός από τα Λουτρά Πόζαρ αξίζει να επισκεφτείτε το Φαράγγι Λουτρακίου ακολουθώντας το μονοπάτι που ξεκινά απ’ τα Λουτρά και ακολουθεί μια διαδρομή κατά μήκος του ποταμού, μήκους περίπου 33 χιλιομέτρων.

Η διαδρομή προσφέρει στον επισκέπτη μοναδικές εικόνες φυσικής ομορφιάς με υπέροχες εναλλαγές τοπίου που συνδυάζει εντυπωσιακή χλωρίδα με σπάνια είδη φυτών και λουλουδιών, τρεχούμενα νερά, χώρους κατασκήνωσης, σπήλαια και το πρώτο σπηλαιολογικό πάρκο στην Ελλάδα που θα είναι έτοιμο για το κοινό πολύ σύντομα. Στην περιοχή έχουν βρεθεί 15 σπήλαια, επιφανειακά δείγματα της αρκούδας των σπηλαίων, κεραμικά όστρα, λίθινα εργαλεία της νεολιθικής εποχής όπως επίσης βραχογραφίες και επιγραφές.

Επίσης αξίζει μια επίσκεψη στο Φυσικογραφικό-Λογραφικό Μουσείο με εκθέματα λαογραφίας, εθνογραφίας, φυσικογραφίας, σπηλαιολογίας κτλ. και το Ντόμπρο Πόλε “καλή πεδιάδα”που βρίσκεται στο Άνω Λουτράκι. Είναι ένας εγκατελειμμένος οικισμός, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1750μ. και είναι χτισμένος πάνω σε έναν κρατήρα ηφαιστείου.
Επίσης αξίζει να επισκεφτείτε το Μαύρο Δάσος που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του όρους Βόρας ή Καϊμακτσαλάν και το φαράγγι “Ράμνο Μπόρ” ή Ίσιο Πεύκο, όπου θα σας προσφέρει ένα υπέροχο τοπίο που αποτελείται από πανύψηλα ίσια πεύκα.

Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.X. – Re-mak Real Estate Nea Kallikrateia Halkidiki Osia Paraskevi 42 Τηλ. 23990-20359 Εm. re-mak@hotmail.com

Κλιματισμός Θέρμανση Πάρκινγκ Πισίνα Επιπλωμένο Ανακαινισμένο Νεόδμητο Διαμπερές Κήπος Θέα Τζάκι Αποθήκες Γεώτρηση Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Property ID: rs-12119

Property City : Αριδαία

Σχετικά ακίνητα